Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O23t48a83k65a87r 70S11e19k23l

14. 6. 2019 18:01

Víte , oni nejsou ani přímé důkazy o tom , že Američani přistáli na Měsíci. Nebylo to nahráno kdesi v Utahu ? Ani exhejtman Rath není sprostý zloděj !!

Někdy prostě musíme věřit 99-ti procentům.

Prezident MZ věří asi i v nevinu Kájinka, Spousta lidu také.:-/

3 1
možnosti
Foto

Rath rozhodne zloděj neni. Ani sprosty. Nemá to v obžalobě

3 1
možnosti
OP

Co je tedy za tím, že soud tak vehementně trval na rozsudku? Odsoudit jen tak nějakého bezvýznamného Kramného - to muselo někomu na tom hodně záležet?

3 0
možnosti
Foto

Je to prosté. Neschopnost policie. Od toho se vše odvíjí, protože nebyla ochota vůbec do Egypta jet a šetřit na místě. Kdo případ sleduje či sledoval si vzpomene, na zoufalé nářky policistů, že je do pokoje nikdo nechce oficiálně pustit. Nikdo se ovšem nezabýval myšlenkou, že se mohli ubytovat neoficiálně. Možná ale chtěli pobyt zdarma.

Dalším aspektem byl bulvár a tlak kdy bylo vhodné někoho prostě odsoudit. Já netvrdím že Kramný je nevinný. Jen říkám, že ucelený řetězec nepřímých důkazů je zhovadilost, která v takovém případě jako tento nemá co dělat. Buď je vina jasně prokázána anebo se šetří dále. Jen se děsím toho, že by stále platil trest smrti.

4 0
možnosti
Foto

Je zajímavé jak moc je lid nakloněn věřit tomu co se mu naservíruje. Ať už se to týká Zemana Babise nebo zde Kramneho. Nikdo se nezastaví nad tím že byl odsouzen bez jediného přímého důkazu

6 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 6
možnosti
PD

Názor jsem si udělal sám a nepotreboval jsem ty metráky protokolů a posudků -

udělal to a) šílený odmítnutý číšník b) Monika sama sobě c) Kramný. Věřím soudu.

1 3
možnosti
Foto

Díky za názor, opravdu až nastane správný čas udělejte si ho a přijdte k tomu soudu myslím, že to bude hodně zajímavé.

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2046x
Jsem místopředseda Spolku Šalamoun, který se od roku 1993 snaží poukazovat na pochybení české justice a to v konkrétních případech a lidských osudech.

 
Spolek Šalamoun se zabýval od roku 1993 tisíce případy, kdy v řadě případů se nám justiční pochybení podařilo zvrátit, či v řadě případů dosáhnout např. milosti prezidenta republiky.


Od roku 2015 se velmi intenzivně mj. zabývám kauzou Petra Kramného, která není žádným justičním omylem, ale krystalickým justičním zločinem, který nemá obdoby.

Seznam rubrik