Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Boze....tady tenti clovek asi nic nechape.....nepotrebuji dukaz na nevinu.....potrebuji dukaz na vinu....a bohuzel si to cajti se soudama vycucali z prstu a nechteji priznat pravdu....

0 0
možnosti

J30i52ř76í 73K73v94ě93š

15. 6. 2019 13:04

Kramného úplně hodnotit nechci, ale co hodnotit chci a budu je skutečnost, že za celou dobu obhajoba, potažmo spolek Šalamoun, nepřednesli jediný důkaz, jedinou věc, prostě VŮBEC NIC, co by se dalo považovat za důkaz neviny Kramného. Akorát prázdné kecy, demagogii a spoustu nesmyslů.

3 5
možnosti
Foto

Díky za názor, patrně nevíte, že systém je bohužel nastaven tak, že první se s důkazy musí seznámit soud, nikoliv veřejnost. Proto a to zcela záměrně každého zvu na to jednání, protože tam ty argumenty uslyšíte.

Náznaků jsme myslím vyjevil naprosto dostatečně, včetně fatálních chyb třeba odposlechů, vzorků srdce, zničení důkazů jistě nenajdete jinou kauzu kde se posbíralo takových pochybení na jednom místě.

0 1
možnosti

J50a60n 63N46o98v60á22k

15. 6. 2019 11:54

1) obe byly zabity

2) v hotelovem pokoji, kde byl jen on a ony

3)bylo to v muslimskem svete, kde prvotni ohledani mista cinu nemohlo byt nasi policii provedeno a primy dukaz proto chybi

4) obdoba vrazdy, kdy manzel manzelku shodi ze skaly v liduprazdne pustine, take primy dukaz nebude

2 1
možnosti

Jak to bylo nevím, jen bych si ho asi netroufl odsoudit.

To jak vypadá, jak se tváří, jak je emočně vybaven z něj nutně ještě vraha nedělá.

A s důkazy to asi nebude nikterak slavné, pakliže ho obvinili již v době, kdy se tvrdilo, že šlo o otravu (a dokládalo se to tím, že v práci měl přístup k různým průmyslovým jedům).

Nevím, tak dalece to nesleduji, možná mi nějaké argumenty unikají ...ale záhadnou smrt poměrně provokativní blondýnky (která zřejmě asi i ráda flirtovala s cizími muži) v muslimském prostředí..v době kdy se objevují teroristické útoky i na turisty..

Prostě chtěl bych slyšet nějaké pádnější argumenty a důkazy, nežli to, že ten Kramný je "nějaký divný" ..

7 1
možnosti

Takže to že je Kramný nějaký divný sice nic moc neznamená, ale fakt že jeho žena byla poměrně provokativní blondýna by měl určovat směr vyšetřování. Dobrá mentální pružnost.

1 1
možnosti

M89a79r91t22i36n 74V43l80k

15. 6. 2019 9:32

Soudě podle příspěvků pod článkem, hodně lidí má zidealizovanou představu o tom, jak funguje justiční aparát. Patří Vám poděkování za to, že se staráte o osud cizího člověka, o jehož odsouzení máte vážné pochybnosti.

Teorie o zabití elektrickým proudem je neuvěřitelná hovadina, jsem z elektro oboru a nedokážu si představit, že by taková "poprava" rovnou dvou lidí na hotelovém pokoji byla úspěšně proveditelná, navíc bez povšimnutí okolí...

7 1
možnosti

Takže jste laik. To, že jste z elektro oboru neznamená vůbec nic, protože se klidně vsadím, že vliv elektřiny na lidské tělo, jste ve škole probírali jen velmi okrajově. Ostatně o tom ten obor vůbec není...já to musím vědět, jsem totiž také z elektro oboru...

1 0
možnosti

Přijde mi smutné, čeho všeho jste pro vlastní zviditelnění schopen...a vlastně celý ten váš pochybný spolek.

5 6
možnosti
Foto

Zviditelnění a fakt myslíte, že to potřebujeme, jako že by nám psalo ještě více lidí než píše...... jenom proboha to ne.

2 1
možnosti

Karma. Souhlasím s tím, že celá ta konstrukce obžaloby je chatrnější než příbytek z bedýnek od banánů. Momentálně neřeším, jestli to udělal-neudělal-mohl-anebo chtěl, ale to, že je otřesné aby v našem vyspělém státě byl někdo odsouzen jen na základě tak zhovadilých tvrzení.

A to nemluvím o tom, že zabít na první pokus dospělého, zdravého, nespoutaného člověka v suchém prostředí jen pomocí dvou drátů, které se vzaly bůhví kde a zmizely bůhví kam, v soustavě 220V pod jištěním, je opravdu dost husarský kousek.

7 2
možnosti

Jen technická poznámka, bez ohledu na možné zavinění.

S jištěním bych se příliš neoháněl, jak oba víme, obvyklá zásuvkový jistič 16A charakteristiky B vybaví do 0,1 s až při 3-5 násobku jmenovitého proudu, přičemž již při 60mA dochází k fibrilaci a při 80mA k trvalé zástavě srdce. O proudovém chrániči v Egyptě asi ještě neslyšeli.

Jediné, co mě napadá, je vhození fénu do vany, ale vražda dvou lidí...

0 0
možnosti
Foto

Nechci si tvořit jakýkoliv názor, neznám podstatu problému a nepochybně nebudu studovat obsáhlý spis. Názor postavený na vyslechnutí nahrávky by měl stejně hodnotu...... slepičího kdáku, chcete-li.

Kauzu jsem průběžně nesledoval, jen jsem na ní občas ve sdělovacích prostředcích narazil, nebyl mi však utvořen názor, který popisujete. Pokud chcete plédovat za obžalovaného, je to určitě lidumilné, leč značně riskantní. Jste si jistý, že právě vy jste poznal pravdu?

4 1
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za názor. Co si myslím já je naprosto nepodstatné a nedůležité a nemá to na nic vliv. Důležité je co si myslím znalci - odborníci v daných odvětvích, kteří jsou odborně erudováni ke znaleckému závěru.

Proto i vás pozvu na to řízení o obnově řízení, kde jejich závěry uslyšíte, uslyšíte jejich argumentaci a důvody které je k těmto závěrům vedou.

Ve věci Kramného k dnešnímu datu existuje 7 znaleckých posudků z toho 2 konstatuji vraždu elektřinou a 5 že přičinou smrti vražda el. proudem není a nemůže být. Již ze zcela laického pohledu je totální lapsus, že se znalci nejsou schopni shodnou na příčině smrti.

Třeba jen nastíním znalci obžaloby - tedy ti kteří poslali Kramného do kriminálu - praxe 8 let a nikdy takový případ za svou praxi neviděli.

Znalci oponentní - evropsky uznávaní odborníci - praxe více jak 40 let...

2 0
možnosti

Manželku a dceru taky zabili na objednávku? A důvod? Proč je pronásledována zcela bezvýznamná osoba, že by pomsta mafie nebo máte nějaké jiné vysvětlení?

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Netroufám si jakkoli hodnotit (tehdy ani nyní) Kramného vinu či nevinu, ale pokud bez pochybnosti tvrdíte, že je nevinný, že vražda se nestala a vše je spiknutí (patrně na základě veřejné poptávky), tak mám pocit, že diskreditujete sebe i organizaci, kterou zastupujete. Ten, kdo důvěrně zná rozsáhlý spis (což doufám jste i vy) může asi vyjadřovat pochybnosti a na základě nich požadovat obnovu procesu, ale to je asi tak všechno.

Nelze jistě nikdy vyloučit justiční omyl, ale moc se mi nezdá, že by se policie, státní zastupitelství i soud společně spikly a bez nějaké smysluplného důvodu zlikvidovaly nevinného člověka.

7 3
možnosti
Foto

Dobrý den o spiknutí jsem nenapsal ani řádku, pozvu vás k tomu soudu, aby jste viděl a slyšel jak ti znalci tu soudkyni podvedli a moc práce jim to nedalo....

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS