Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma za odvahu a vytrvalost, pane Peričeviči R^

1 0
možnosti
MK

Opravdu povedená rodina, která kryje vraha vlastní matky(babičky) a sestry(tety).To fakt nevymyslíš snad ani v hororu.

0 0
možnosti
PB

P90e20t34r 67B45u63r22i83a50n

13. 3. 2019 16:03

Dobrý den.

Roman byl mentálně na úrovni školáka. Při porodu se totiž nalokal plodové vody a to mu poškodilo mozek. ZŠ dodělal s velkými problémy a pochopením okolí malé vesnice, kde se všichni znají od pekaře až po učitelku. Pak byl šoupnut na dvouletý učňák v oboru armatůrář-betonář, což bylo za komunistů odkladiště jemu podobných a mělo učně připravit na život pomocného dělníka. Roman trpěl syndromem pária, a také slabou tělesnou konstrukcí, a tento handicap si vyrovnával bájným pohádkařením. Pokud v TV proběhla vlna okolo UFO, okamžitě všem dopodrobna vyprávěl jak a kde mimozemšťany sám potkal. Pokud jste mu ovšem totéž vyprávěli první vy, bezmezně vám věřil. Byl naprosto bezbranný k okolnímu světu.

V onen tragický den spal v podkrovním pokoji u babičky ve vesnici 20km od místa činu. Podle obžaloby měl okolo půlnoci, po rozloučení se s babičkou ke spánku, zatoužit sexuálně po své tetě (pochybných mravů a styků). Vylezl prý tedy oknem a posledním autobusem se mohl dostat do Brna (řidič po dvou výpovědích, že poloprázdným autobusem nejel, změnil po dalších výsleších svou výpověď, že možná mohl jet). Tam urazit štrapáci na příslušné sídliště, otevřeným oknem vlézt do bytu a tetu začít sexuálně obtěžovat. Když ta ho odmítla, měl ji začít škrtit. Když seznal, že to nezvládne šel si přes celý byt do kuchyně pro nůž. Na chodbě se srazil s matkou jmenované a sadisticky ji ubodal. Údajně měl hluk vzbudit řadu (cizích) lidí nacházejících se v bytě, jenže vrah prý odešel klidně dveřmi a nikdo ho nepoznal a nic si nepamatuje, dokonce ani sama škrcená. Ta měla styky s příslušníky tehdejší policie, pořádala s nimi divoké mejdany, jeli v černých obchodech. Roman nezanechal nikde žádné stopy, protože si prý údajně na milostnou avantýru vzal už dopředu v létě rukavice. Ty se nikde nenašly, stejně tak jako zakrvácené oblečení, které prý zakopal za Brnem na blíže neupřesněné skládce. Tedy logicky musel mít sebou i náhradní oblečení. Zpátky domů se dostal nevíme jak, asi stopem.

2 0
možnosti
PB

P25e60t17r 79B83u13r20i79a70n

13. 3. 2019 16:26

Po rozruchu, který tato vražda vyvolala byl Roman středem pozornosti. Každý se ho ptal na podrobnosti z titulu příbuzného. A jak se dalo čekat, Roman začal fabulovat. Tvrdil, že o tom všechno ví, že byl snad dokonce u toho. Po prvním zatčení ho policie pustila po krátkém výslechu když zjistila, že je to upovídaný prosťáček bez motivu, příležitosti a schopnosti být do toho jakkoliv zapleten. To se změnilo pár týdnu poté, když se vyšetřováním zjistilo kdo všechno se v bytě skutečně nacházel, co tam skutečně probíhalo a o co šlo. Tehdy po něm sáhli jako po dobré zástěrce. Ani po tvrdě vynuceném přiznání jim logicky nebyl schopen nikdy vysvětlit kde je zakrvácené oblečení, jak se dostal v noci 20km tam a zpět, kudy chodil a při rekonstrukci se nebyl schopen vytáhnout přes parapet do navýšeného přízemního okna onoho bytu. A to ani za pomoci horlivých policajtů. Neseděla ani rekonstrukce činu, nepochopitelný výpadek v chování a paměti vícero dospělých chlapů roztroušených v různých pokojích po bytě, nevolání o pomoc škrcené, nesedí časová osa ani možnosti jeho více než čtyřicetikilometrové noční tůry kamsi tam a zpět. Neměl řidičák a ani vlastní kolo. Ráno však byl normálně ve své posteli, čistý v pyžamu a klidně spal.

Jediným "důkazem" tak zůstala ona záhadná pachová stopa v bytě. V bytě, kde byl Roman onen měsíc beztak na návštěvě u tety a stopa, která náhodou vyplula na povrch až po obvinění odkudsi z útrob policejního vyšetřování.

U soudu byl už totálně zdeptaný a dezorientovaný, při vynesení rozsudku se rozplakal a složil, což následně komunistické noviny popsaly jako: bezcitný vrah nehnul ani brvou a jen cynicky kývl na svého obhájce, aby ten se odvolal.

Jeho rodiče už nežijí ani jeden. Z rodiny má jen svou sestru, mou bývalou ženu. Celou tu štrapáci okolo toho jsem zažil osobně, Romanovi jsem byl před zatčením jediným opravdovým kamarádem.

3 0
možnosti
VV

I kdyz bude rehabilitovan, nejak odskodnen, tak 30 zmarenych let zivota mu nikdo nevrati.

Smutne.

5 0
možnosti
VH

Já myslím, že viníkem je Y. Z. Ž. :-(

0 3
možnosti
MK

Je všeobecně známo kdo je pachatel.I VB to věděla.To ze sebe musíte dělat hloupého za každou cenu?

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2046x
Jsem místopředseda Spolku Šalamoun, který se od roku 1993 snaží poukazovat na pochybení české justice a to v konkrétních případech a lidských osudech.

 
Spolek Šalamoun se zabýval od roku 1993 tisíce případy, kdy v řadě případů se nám justiční pochybení podařilo zvrátit, či v řadě případů dosáhnout např. milosti prezidenta republiky.


Od roku 2015 se velmi intenzivně mj. zabývám kauzou Petra Kramného, která není žádným justičním omylem, ale krystalickým justičním zločinem, který nemá obdoby.

Seznam rubrik