Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Petr Kramný - jediný a stěžejní důkaz zničen

Jediným důkazem o příčině smrti Moniky a Klárky Kramných je nekroptický (získaný při pitvě) materiál, který má prokazovat, že manželku a dceru zavraždil elektrickým proudem právě Petr Kramný.  

Jedná se zejména o vzorek srdce, kterým měl údajně procházet elektrický proud a dále vzorek kůže krku Moniky Kramné, který má prokazovat místo vstupu elektrického proudu.

 

Jiný důkaz o smrti násilné, tedy vraždě elektrickým proudem na pokoji 6343 v egyptské Hurghádě dne 30. 7. 2013 není a nikdy nebyl.

Již v odvolání proti rozsudku nalézacího soudu v Ostravě v roce 2016, žádá zmocněnkyně matky JUDr. Jana Barvíková Vrchní soud v Olomouci “zachovejte nekroptický materiál k dalšímu znaleckému zkoumání, které bude následovat”.Nestalo se nic.

K Nejvyššímu soudu ČR v roce 2017 adresuje  žádost obhájkyně Petra Kramného, JUDr. Jana Rejžková, “delegujte nekroptický materiál k jinému ústavu  z důvodu obavy o jeho zničení.”  Nestalo se nic.

V Interpelaci poslankyně Parlamentu České republiky vůči tehdejšímu ministru spravedlnosti se v červenci 2017 objevuje věta:  Domnívám se, že aktivita MUDr. Igora Dvořáčka, Ph.D. nepochybně vyvolává obavu o další osud důkazního materiálu a může dokonce signalizovat snahu o jeho zničení.”  Nestalo se nic.

Spolek Šalamoun trvale od roku 2016 signalizuje obavy o zničení tohoto jediného a zásadního důkazu. Nestalo se nic.

 

Problém celého tohoto důkazu je ten, že k dnešnímu dni existuje 9 znaleckých posudků nebo odborných vyjádření soudních lékařů o příčinách smrti Moniky a Kláry. Avšak pouze 2 (slovy dva) hovoří o příčině smrti vraždou elektrickým proudem a zbytek tedy 7 (slovy sedm) je buď  zpochybňuje nebo zcela kategoricky vylučuje. K prohloubení těchto zcela zásadních rozporů odborné veřejnosti, značně přispívají sami znalci obžaloby, kteří v roce 2017 do protokolu uvádějí: “Stopa na krku Moniky Kramné byla dle našeho názoru od elektrického proudu. Na Klárce Kramné jsme žádné stopy nenalezli, nález na srdci byl nespecifický, ale s ohledem na náš závěr, že matka zemřela na zásah elektrickým proudem, dospěli jsme k závěru, že by Klárka Kramná mohla zemřít na zásah elektrickým proudem také.”

 

Nelze v této souvislosti nezmínit neštěstí které se nedávno odehrálo také v egyptské Hurghádě a to smrti Johna a Susan Cooperových. Dva dospělí lidé zemřeli v krátkém intervalu po sobě. Egyptská strana nejdříve přišla s verzí, že John Cooper zemřel na infarkt a manželka Susan po cca 30 minutách žalem. Následně tuto “prapodivnou verzi” egyptská strana upravila, že to mohlo být otravou ze dezinsekce vedlejšího pokoje.  Jenže nikdo jiný v hotelu problémy neměl tak i tato verze padla. Následně přišla egyptská strana vítězoslavně s příčinou smrti a to baktérii E.coli. Následně byla těla převezena k repitvě do Anglie, kde odborníci příčinu smrti baktérií E.coli vyloučili a skutečná příčina smrti manželů Cooperových je dodnes naprosto neznámá. Naštěstí jejich přeživší dcera Kelly Ormerod je občankou Spojeného království a nikoliv občankou České republiky, kde by se možná dočkala obvinění, že zavraždila své rodiče elektrickým proudem, protože dle závěrů všech soudních instancí v České republice náhlé úmrtí dvou lidí je vždy smrti násilná.

 

Již jen skutečnost, že se odborná a fundovaná veřejnost nedokáže jednoznačně a bez jakékoliv pochybnosti shodnout  na příčině smrti Moniky a Kláry Kramných, je velmi zásadní pochybnost o celém skutkovém stavu, za který je Petr Kramný odsouzen.

Za naprosto zásadní a nepochopitelné lze považovat tu skutečnost, že přes opakované výzvy, apely a žádosti byl nekroptický materiál zlikvidován, ač bylo zřejmé, že se celá trestní věc bude řešit mimořádným opravným prostředkem a to obnovou řízení.

 

Spolek Šalamoun požádal právní odd. Ministerstva zdravotnictví o konzultaci k vlastnictví, dispozičnímu právu a zejména k nakládání k nekroptickému materiálu v trestní věci Petra Kramného.

Zcela v intencích odpovědi tehdejšího ředitele FNO v Ostravě a bývalého ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka z roku 2017 a dnešní ad hoc konzultace s Ministerstvem zdravotnictví vyplývá, že ÚSL Ostrava NEBYL vlastníkem či disponentem nekroptického materiálu a nebyl ani oprávněn s ním nakládat a natož ho zničit a přesto tak zcela nenávratně učinil.

 

Již nikdy žádný odborník, či tým odborníků a to včetně zahraničních kapacit nemůže stěžejní důkaz, tedy nekroptický materiál přezkoumat a padni komu padni vynést svůj odborný závěr a jako takový je důkaz, tedy nekroptický materiál, již zcela nepřezkoumatelným.

Není modelovější případ bránění spravedlnosti, selhání celého justičního systému a ničení stěžejního důkazu, než je právě případ Petra Kramného. Byl to poslední důkaz, kde Petr Kramný za podpory nejlepší odborné veřejnosti, kterou Česká republika má, mohl prokázat, že svou manželku a dceru nezavraždil elektrickým proudem.

On to byl skutečně jediný a poslední důkaz viny či neviny Petra Kramného. Existuje ještě jeden základní pilíř odsuzujícího rozsudku nad Petrem Kramným a to jsou tzv. odposlechy. Ty sice nejsou zničeny, ale trpí jinou vadou. Jejich zpracovatel a přepisovatel příslušník Policie České republiky kpt. Alois Kubiena jejich podstatou část  ohnul, část vynechal, část změnil a zejména legendární větu: “Tak mi to všechno vyšlo i v tom Egyptě“, kterou jako ovce opisují všechny soudy, včetně Nejvyššího soudu ČR. V maximální snaze poškodit Petra Kramného si autor přepisu kpt. Alois Kubiena tuto větu vymyslel. Jedná se o krystalickou lež, protože jí Petr Kramný své tetě nikdy neřekl !!!

Vítejte v právní státě.

 

Václav Peričevič

místopředseda Spolku Šalamoun

Autor: Vašek Peričevič | pondělí 24.9.2018 13:42 | karma článku: 34,23 | přečteno: 2440x
  • Další články autora

Vašek Peričevič

Jmenovací dekret předsedy KS v Brně - pochybnosti

Na základě tiskové zprávy Kanceláře prezidenta republiky (dále jen KPR) ze dne 12. října 2021 jmenoval prezident republiky Miloš Zeman, na základě návrhu ministryně spravedlnosti, JUDr. Milana Čečotku, předsedou Krajského soudu

10.11.2021 v 10:04 | Karma: 0 | Přečteno: 134x | Diskuse| Občanské aktivity

Vašek Peričevič

Robert Templ – česká justice a trest smrti

Ve čtvrtek 14. 10. 2021 Vrchní soud v Praze definitivně potvrdil rozsudek Krajského soudu v Plzni z roku 2007, kterým byl Robert Templ zproštěn obžaloby z dvojnásobné vraždy z roku 2001.

16.10.2021 v 23:17 | Karma: 0 | Přečteno: 166x | Diskuse| Občanské aktivity

Vašek Peričevič

Výzva poškozeným Karla Jaroše

Hledáme osoby, podnikajicí fyzické či právnické subjekty, které přišly do styku s panem Karlem Jarošem, IČ 41984731

9.4.2021 v 21:26 | Karma: 3,13 | Přečteno: 160x | Diskuse| Občanské aktivity

Vašek Peričevič

Šmejdi, vinklář Karel Jaroš a Justiční servis z.s.

V souvislosti s "údajnou kauzou" bývalého soudce Vrchního soudu v Praze, JUDr. Zdeňka Sováka se zejména na sociální síti Facebook začal realizovat nový subjekt a to Justiční servis z.s.

14.2.2021 v 21:30 | Karma: 0 | Přečteno: 148x | Diskuse| Občanské aktivity

Vašek Peričevič

Kauza Kramný - chapadla ostravské chobotnice, nové šokující zjištění.

Kdo sledujete největší justiční zločin v novodobých dějinách ČR - kauzu Petra Kramného - víte, že základním stavebním pilířem odsuzujícího rozsudku je znalecký posudek oddělení soudního lékařství, Nemocnice České Budějovice a.s.

20.10.2020 v 9:43 | Karma: 13,55 | Přečteno: 580x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2046x
Jsem místopředseda Spolku Šalamoun, který se od roku 1993 snaží poukazovat na pochybení české justice a to v konkrétních případech a lidských osudech.

 
Spolek Šalamoun se zabýval od roku 1993 tisíce případy, kdy v řadě případů se nám justiční pochybení podařilo zvrátit, či v řadě případů dosáhnout např. milosti prezidenta republiky.


Od roku 2015 se velmi intenzivně mj. zabývám kauzou Petra Kramného, která není žádným justičním omylem, ale krystalickým justičním zločinem, který nemá obdoby.

Seznam rubrik