Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Těžko mluvit zasvěceně, když vlastně nikdo z místních diskutérů nezná klíčové materiály. Osobně mi to trochu smrdí tím, že se z Kramného snažili udělat exemplární příklad, aby různí chytráci nejezdili zabíjet své manželky do rozvojových zemí.

Na straně druhé, zdaleka to není tak zřejmé, jak nám servírujete. Experti si můžou ve svých názorech na hraniční věci zcela oponovat. Dorazí jeden posudek., zdá se to jasné, přijde další sebevědomá kapacita, toho předchozího úplně strhá, oba si budou stát za svým a pokud člověk opravdu hluboce ten obor nezvládá, je to z jeho hlediska slovo proti slovu a neví nic.

Díval jsem se na podklady o padělcích preparátů a ruku na srdce, prostě si to tam přhýbáte, aby to bylo víc křišťálově jasné. Například ten závěr o retuši na myokardu bych vám od stolu nabořil i já a to nejsem žádný expert.

0 1
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za názor, který mne zaujal a musím říct překvapil, Spolek není autorem odborného vyjádření a tedy pěkně prosím zkuste nám závěr o padělcích nabořit?

0 0
možnosti
Foto

Když vidím, jak obtížně se prosazuje právo v opatrovnických věcech, nedivím se ničemu. Pravda, tam nikdo nikoho svobody nezbavuje, "jen" ničí rodinné vazby mezi nejbližšími.

0 0
možnosti
VB

Chtěl bych vidět, zda máte přístup do spisu a jaké jste profese. Šalamoun se pasoval do role soudce poslední instance, který stojí nad ostatními soudci a má práv je mistrovat.

0 1
možnosti
Foto

Dobrý den, patrně jste né uplně přesně četl psaný text, závěry ve znaleckých posudcích nejsou naše závěry, ale odborníků k tomu určených.

Ano se souhlasem Petra Kramného máme přístup do spisového materiálu.

A celá naše činnost je činnost týmová, takže ve svých řadách máme velké množství odborníků a to jak právníků tak advokátů a všechny naše kroky konzultujeme s odborníky z té či oné oblasti a to nejen z České republiky.

6 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2046x
Jsem místopředseda Spolku Šalamoun, který se od roku 1993 snaží poukazovat na pochybení české justice a to v konkrétních případech a lidských osudech.

 
Spolek Šalamoun se zabýval od roku 1993 tisíce případy, kdy v řadě případů se nám justiční pochybení podařilo zvrátit, či v řadě případů dosáhnout např. milosti prezidenta republiky.


Od roku 2015 se velmi intenzivně mj. zabývám kauzou Petra Kramného, která není žádným justičním omylem, ale krystalickým justičním zločinem, který nemá obdoby.

Seznam rubrik