Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J62a95n 49R30i31c91h27t27e80r

14. 2. 2019 10:54

Nezpochybňuji, že je to "levá" jak vyšitá, nicméně těžko můžete spoléhat na to, že nějaký státní zástupce se tou věcí začne zabývat z úřední povinnosti, při jejich vytížení. Nebylo by lepší požádat o vyjádření předsedu soudu a následně podat trestní oznámení? Jedna věc je, že všichni vidíme, že takové výkony jsou nesmyslné, jiná je prokázat, že se některých pitev opravdu nezúčastnil.

Samozřejmě, státní zástupce má mnohem více možností, jak to zjistit, nicméně prvotní impuls by, myslím, nebyl k zahození.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, naprosto souhlasím, samozřejmě pilně připravujeme.

1 0
možnosti

Igor je nejspíš takový znalecký superman, na pitevnu zaskočí s bagetou v ruce místo večeře a v pohodě stihne pár mrtvolek odbavit včetně posudku.

1 0
možnosti

Hmmm. Možná máte pocit jak jste to parádně rozjel. Ale ve skutečnosti jste právě podkopl veškerou argumentaci, kterou byste případně měl ke té kauze Kramny. Protože platí, že kdo ví, nemusí se obtěžovat s napadenín autora posudku, stačí mu napadení posudku jako takového.

0 5
možnosti
Foto

Dobrý den, vcelku velmi hravě vysvětlím. Jedna z dalších unikátností věci Petra Kramného je, že MUDr. Dvořáček ve veřejném prostoru opakovaně uvádí, že případ Kramný je vrchol jeho kariéry viz např. zde http://blog.aktualne.cz/blogy/jana-mihovicova.php?itemid=29054

Jenže, ale to je případ Kramný plný termínu jenže. MUDr. Dvořáček NIKDY nebyl ustanoven jako znalec na určení příčiny smrti Kramných. Znalec je vázán především mlčenlivostí a pokud mu někdo sdělil, což vypadá, že skutečně ano, tak minimálně porušil mlčenlivost.

Pro naprosté pochopení o písničce Karla Gotta Včelka Mája, budu tvrdit, že je to moje nejlepší dílo, jenže píseň jsem nesložil, hudbu také né, ani jsem to nenazpíval a žádnou spojitost s písničkou nemám :)

Takže vaše dedukce, že napadáme posudek MUDr. Dvořáčka je zcela mylná protože on žádný posudek s příčinou smrti v kauze Kramný NEDĚLAL !!!

2 0
možnosti

.... hmmm .... krátce ... to je peklo Rv!! A těším se na vysvětlení p. Dvořáčka! Karma.

5 0
možnosti
Foto

Takto funguje česká justiční mafie. Nikým nekontrolované přidělování zakázek a generování posudků, které vzhledem k celkovému počtu nemohou být pořádně zpracované. Všechno schované pod kulatým razítkem. A toto je jen špička ledovce. V opatrovnických soudních řízeních mají soudkyně své oblíbené znalkyně, které také chrlí posudky v ceně desítek tisíc korun za kus, jen pro změnu platí rodiče. A všechno je v pořádku, soud rozhodl o posudku nezávisle, žádný přezkum znalecké práce neexistuje a peníze se jen sypou.

5 1
možnosti

Zatím je to ...jeden pán povídal na blogu.

0 3
možnosti

Smekám, držte se R^

8 0
možnosti

Je to hnus velebnosti. 248 pitev za rok není tak moc. Ona si smrt bohužel nevybírá. Když jim někde leží mrtvola, prostě potřebují někoho zavolat. A tak zvednou telefon a zavolají na několik čísel. Kdo jim řekne že zrovna může, ten to má. Když si podělím částku (pro mnoho čtenářů tak nehoráznou) počtem pitev, vychází mi jeden úkon na cca 7500Kč. A to včetně nákladů na dopravu a třeba zkažený večer s manželkou. Já bych se na mrtvoly každý den dívat nechtěl, na to se v nich šťourat. A jako největší humus mi připadá se vrtat v tom, kolik za to kdo dostane a nebo kolik že jich to vlastně stihne provést. Jsem rád, že to nemusím dělat já nebo moje děti. Trestný čin se však žádný nestal, protože Šalamoun v této souvislosti žádné oznámení ani podání neučinil, jinak však podává jedno za druhým.

3 11
možnosti

Tak pokud se spolehnete na takového znalce tak je problém, že klidně můžete bručet za něco co jste neudělal. A pak zcela jistě budete rád, že to nemusíte dělat vy nebo vaše rodina.

9 0
možnosti

S jídlem roste chuť a zatemňuje se mozek. Je to jako ve Španělsku kde se vykazoval výkon soláru jako by na něj svítilo slunce 25h denně.

Také by se například mohlo podívat na dodací listy restaurace kolik maj účtenek na porce steaků po tisícovce a porovnat s dodacíma listama;-)

10 1
možnosti
Foto

Jste skvělý. Vážím si lidí, kteří do něčeho šlapou. I za toR^. Těším se na pokračování. R^

21 0
možnosti

Připomíná mě to případ jednoho amerického patologa, jež si vymýšlel zprávy o pitvách, ve kterých šel na ruku policii, přičemž jich měl tolik, že to nemohl fyzicky stihnout. Před pár lety to proběhlo medii.

12 1
možnosti
Foto

Tohle bude zcela totožný případ, jen můžeme jej doložitelně chytit za ruku.

Pominu, že byl musel mít den nejméně 28 hodin aby to vůbec stihl, ale daleko zásadnější otázka je... jakou hodnotu a přesnost mají ty posudky, když je tam vyrábí jak na běžícím páse.

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS