Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Velká rodinná tragédie, vzpomínám si, jak byla média na straně Kramného, když ho egypťané zadržovali. Můj názor - Kramný je bohužel vinen, vše naplánoval, bylo to v době otrav jídlem v Egyptě. Jenže podcenil egyptskou policii. Byl s nimi jediný na pokoji, ani tam nepustil hotelovou službu, mnohokrát ve výpovědích prokazatelně lhal,byla proti němu i jeho sestra...tolik mé informace z médií. Věřím vyšetřovatelům, znalcům,soudcům více než nepodloženým spikleneckým teoriím.

1 0
možnosti
Foto

No a? Z toho mi stále neplyne, že musel vraždit. Spíše mi z toho plyne, že začal zmatkovat, když si uvědomil, že může být z něčeho takového obviněn.

0 0
možnosti
OU
Foto

To, že se pan Kramný nalézal na místě činu, neznamená ale nutně, že mu lze dokázat vraždu i v případě, že byly Monika s Klárkou zabity elektrickým proudem a ne v případě, že by se k tomu zabití nějak přihlásil ex post. Jestli se nemýlím, on sám vypovídá, že byl omámen. A ta jeho hláška by znamenala v tom případě, že na sebe bere odpovědnost za to, že je nedokázal ochránit.

Měl osvobozen pro nedostatek důkazů, které mimochodem už měly být zničeny.

0 1
možnosti
JK

J83a64n 17K72l74á22s22e41k

2. 11. 2018 22:11

Skutečnost je taková, že Kramný ani jeho obhájkyně Rejžková u soudu odposlechy přehrát nechtěli - netrvali na jejich přehrání. Nabízí se tedy otázka, proč. Obhájkyně přece ve spisu zmíněný přepis odposlechu musela prostudovat a pokud tedy obsahuje nepravdivé výroky, proč to u soudu neuvedla a netrvala na přehrání celého odposlechu? Není to poněkud zvláštní?

1 0
možnosti
Foto

Není a má to velmi jednoduché vysvětlení

0 0
možnosti
RP

Myslím, že ty důkazy byly evidentní a prokazatelné z fotek usmrcených, i když nedošlo k výraznějšímu poranění tkáně. A víme proč... Protože byli obě zavražděné elektrickým proudem. A proto s nimi jel do Egypta, kde není tolik šancí na to, aby tyto vraždy prošetřili naši vyšetřovatelé..

Nicméně, je to nepřímý důkaz, ale stále dost usvědčující p. Kramného z několikanásobně vraždy. Na fotkách zavražděných byly určitá místa na těle, které umí vyvolat jen el. proud...

2 6
možnosti
Foto

Dobrý,večer patrně omylem píšete o jiném případu. Na fotkách z Egypta je právě zcela patrne že na tělech žádné stopy nejsou. Ve stejném duchu je i závěr edyptskeho lékaře...

5 1
možnosti
Foto

Tohle je velmi ošidné a může se to v pocitech čtenářů naopak obrátit proti PK. :-/

0 2
možnosti
MS

Psal jsem to už minule pod článkem pana Zdechovského, kde zpochybnil příčinu smrti úrazem el. proudem.

Je - li Kramný vinen, ať se najde takový důkaz, který zavře veřejnosti hubu. Pokud ale takový důkaz není, měl by být osvobozen a skutečný vrah hledán a dopaden.

Pokud vyšetřovatelé v Egyptě odflákli svoji práci, pokud státní zástupce odflákl svoji práci, pokud soud odflákl svoji práci, pak by to mělo být všechno řádně prošetřeno a viníci potrestáni.

7 0
možnosti
Foto

Zcela souhlasím, pokud skutečně Petr Kramný zavraždil svou manželku a dceru elektrickým proudem ať je po zásluze potrestán mimořádně tvrdým trestem s ohledem na dceru.

Jenže já s nima v tom Egyptě 30.7.2013 nebyl a s penzem informací, které má Spolek Šalamoun k dispozici po 4 letech intenzivní práce k dispozici s naprosto klidným svědomím mohu konstatovat, opírající se velmi odborné a fundované závěry odborníků, které se dají zobecnit do jednoho závěru :

Žádná vražda elektrickým proudem se v Egyptě v případu Petra Kramného nestala a ba dokonce ani stát nemohla.

3 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2046x
Jsem místopředseda Spolku Šalamoun, který se od roku 1993 snaží poukazovat na pochybení české justice a to v konkrétních případech a lidských osudech.

 
Spolek Šalamoun se zabýval od roku 1993 tisíce případy, kdy v řadě případů se nám justiční pochybení podařilo zvrátit, či v řadě případů dosáhnout např. milosti prezidenta republiky.


Od roku 2015 se velmi intenzivně mj. zabývám kauzou Petra Kramného, která není žádným justičním omylem, ale krystalickým justičním zločinem, který nemá obdoby.

Seznam rubrik