Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J80o95s80e23f 29U25l20m29a96n

26. 9. 2018 10:12

Ještě na jednu věc bych se chtěl zeptat. Bez ohledu na potenciální či faktické procesní chyby...věříte vy osobně v Kramného nevinu?

0 0
možnosti
Foto

Tak myslím, že to není otázka víry, ale zcela exaktních a uchopitelných faktů z nichž vyplývá, že se žádná vražda elektrickým proudem v pokoji 6343 nikdy nestala. Tak zabýváme se tím 4 roky a disponujeme velkým penzem informací, které do sebe zapadají s milimetrovou přesností.

0 0
možnosti

Není Vám divné, že hned čtyřem soudním instancím přišly důkazy dostatečné?

Nicméně, kdo slyšel záznam jeho telefonátu s pojišťovnou hned po vraždě, tak o jeho vině moc nepochybuje. Zvlášť obskurní je věta "právě jsem zjistil, že jsou mrtvý, že umřely ve spánku"....

1 0
možnosti
Foto

Ale neříká snad, že je zavraždil A co jiného by měl sdělovat pojišťovně?

1 1
možnosti

J41o34s65e72f 85U29l66m52a34n

24. 9. 2018 22:24

Pokud již ten materiál neexistuje, tak je to vzhledem k okolnostem špatné a vůbec mě to netěší, přestože stojím na opačné straně než vy. Ale zajímá mě jiná věc. Vy jste tvrdil, že nějaký vámi oslovený odborník vyvrací, že by na srdci či kůži Moniky Kramné byly stopy po elektrickém proudu. Jistě k tomu existuje fotodokumentace. Situace je tedy taková, že 2 odborníci z Ostravy + odborníci z Budějovic tvrdí, že MK byla zavražděna proudem, kdežto vámi oslovený odborník + možná další na stejné fotodokumentaci stopy nevidí. Je to tak? Jsou někde tyto materiály k dispozici?

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den v podstatě je to tak jak uvádíte. Znalci obžaloby tvrdí, že nález na srdci odpovídá zásahu elektrického proudu. Znalci obhajoby tvrdí pravý opak. Je to ryze odborný problém avšak zcela zásadní. Znalci obžaloby jsou takových kvalit, že existuje pouze jeden jediný vzorek myokardu Moniky Kramné. Petr Kramný je určitě jediný člověk na světě odsouzen na základě jednoho řezu, o kterém nota bene ostatní znalci kategoricky pochybují . Další problém je obecně ve kvalitě těch znalců Znalci z Ovy praxe 8 let a nikdy podobnou vraždu za svoji krátkou praxi neviděli. Znalci obžaloby praxe 40 let a dokumentují na svých případech jak vypadá na myokardu zásah elektrického proudu.V dané fázi nejsou posudky bohužel dostupné ale budou po obnově řízení.

1 0
možnosti

Kdysi se dělala rekonstrukce činu a mám pocit, že v tomto případě žádná nebyla, žaloba by měla velký problém dokazovat, že Kramný je český MacGyver, tedy že se rozhlédne a ví, co z předmětů kolem sebe využít.

3 0
možnosti

J35i84r13i 75B52o25r

24. 9. 2018 18:00

Pan Hermánek se nudí.

1 0
možnosti

P42e26t43r 67B12u17r83i68a69n

24. 9. 2018 15:50

Souhlas, taky jsem toho názoru.

3 0
možnosti
Foto

Jakého názoru? Že je Kramný nevinen?

0 0
možnosti

Presumpce viny! Byla v místnosti elektřina? Byla! Mohl to udělat? Mohl!!

Odsuzuje se ...

Další na řadě!:-/

9 0
možnosti
Foto

Tak zde máme zase ten klasický cirkus spolku Šalamoun, který kdysi dostal z vězení vraha Růžičku, který, kvůli osobnímu vozu, ubil ve spolupachatelství, při loupežném přepadení, důchodcovský pár.

A tentokrát ví zase autor, co Petr Kramný "zcela určitě neřekl". A již nevysvětluje, z jakého důvodu nebylo možné vyslechnout u soudu originály oněch odposlechů PK?

1 1
možnosti
Foto

Pane Hermánku, Spolek bohužel nemá oprávnění "někoho" dostávat z vězení, někdy dlužno konstatovat, bohužel. Pan Růžička nikoho neubil, Spolek připravil rozklad ve kterém před 18 lety upozornil, že pan Růžička nebyl a ani nemohl být pachatel a to je celé.

Pokud by jste případ Petra Kramného sledoval nejen v bulvárních novinách tak by jste veděl, že inkriminovaný rozhovor by zveřejněn, poslechněte si ho a sám uslyšíte, že inkriminovanou větu v rozhovoru neřekl a ptejte se obráceně, jak je možné že všechny soudy jí následně opisují, to je merito věci.

Pokuste se držet faktů, nikoliv subjektivního vidění ...

6 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2046x
Jsem místopředseda Spolku Šalamoun, který se od roku 1993 snaží poukazovat na pochybení české justice a to v konkrétních případech a lidských osudech.

 
Spolek Šalamoun se zabýval od roku 1993 tisíce případy, kdy v řadě případů se nám justiční pochybení podařilo zvrátit, či v řadě případů dosáhnout např. milosti prezidenta republiky.


Od roku 2015 se velmi intenzivně mj. zabývám kauzou Petra Kramného, která není žádným justičním omylem, ale krystalickým justičním zločinem, který nemá obdoby.

Seznam rubrik