Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Spolek Šalamounův je dozajisté spoolečenstvím moudrým - Nicméně ornitologicky zcela zaostal ! Největší hrozbu pro Pelikány stále představuje ztráta přirozeného biotopu ! Vzor ,si tedy bere z Čápa bílého ! Ten je potravní oportunista - žere vše ... Kořist vyhlíží za pomalé rozvážné chůze . Pelikán se poučil, taky je rozvážný - křídla roztahuje méně a je mu dobře u hnízd čápů ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Je to spíš spolek fanatiků.

2 2
možnosti
Foto

Šalamoun, to je ten spolek, co dostal vraha Růžičku z basy?

1 0
možnosti
Foto

Pravomocně odsouzeného vraha.

1 0
možnosti
Foto

nevím co závažného Balhar spáchal, ale odvolávat se na nějakou byť vědeckou práci pokládám za povrchní. Aby to mělo nějakou váhu, měly by to dělat aspoň tři týmy nezávisle na sobě. Jinak to vaše vychvalování ministra Němce hovoří samo za sebe. Znám profesora gymnázia, který Němce kdysi učil Doslova prohlásil, že většího podrazáka za celou svou kariéru nepoznal. Jeho ministrování i činnost po něm to jen potvrzovalo.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za Váš názor, kdyby jste si alespoň přečetl o čem to je, jistě by měl váš názor zcela jinou hodnotu.

0 0
možnosti
SN

:-)......To jako ministr spravedlnost má ovlivňovat vyšetřování? Vy už jste jak Kalousek. Ten ho také stejným způsobem obviňuje a kdyby zasáhl.....to by bylo zase řevu v parlamentu ! !!!!!!

3 3
možnosti
Foto

J22a49n 83P66a23v84e87l82k41a

30. 1. 2018 12:47

Ministr spravedlnosti má právo po skončeném řízení pokud zjistí skutečnosti, které mohou mít vliv na objektivitu a správnost trestního řízení, podat stížnost pro porušení zákona o které rozhodne nejvyšší soud. Pokud jí vyhoví, celá věc se vrací na začátek. Pokud ne, nic se na rozsudku nemění. Jedná se o mimoŕadný opravný prostředek, který je využíván i v zahraničí.

A minochodem, kdyby byl ten pán o kterém je v článku řeč byl souzen dnes, odsouzen by pravděpodobně nebyl. Jelikož pachové stopy se už dnes za přímý důkaz nepovažují.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS