Případ Petra Kramného - obžalovaní znalci stojí před soudem a ještě větší pochybnosti....

29. 01. 2019 15:53:10
Dne 24. 1. 2019 začalo u Okresního soudu v Ostravě hlavní líčení se znalci MUDr. Matlachem a MUDr. Fargašem ve věci nepravdivého a zkresleného znaleckého posudku v případu Petra Kramného, který si odpykává 28 let odnětí svobody.

Celé hlavní líčení trvalo od 8.30 do 15.30 hod. s jednou přestávkou 5 minut a druhou přestávkou 15 minut, za předsednictví skvěle připravené předsedkyně senátu Mgr. Petry Ritterové.

Bylo to zcela poprvé, co se mohli obžalovaní znalci vyjádřit nejen k obžalobě, ale zejména ke svým znaleckým posudkům a závěrům revizního znaleckého posudku Nemocnice České Budějovice a.s. před nezávislým soudem.
Bylo to tristních 7 hodin, včetně projekce obrázků o tom, jakých menších či větších pochybení či zcela fatálních pochybení v případu Petra Kramného došlo.

Chci Vás dnes seznámit s jedním z bodů obžaloby těchto znalců, a to tzv. zánětlivým procesem.

Meritem celé obžaloby je ryze odborná část, a to, že ve střevech Kláry Kramné byly zánětlivé procesy, které znalci Matlach a Fargaš uvádějí ve svém posudku a fotograficky dokumentují.

Revizní znalecký posudek Doc. Vorla však zánětlivé procesy ve střevě Kláry Kramné nenašel, toto zjištění také dokumentuje fotograficky a z tohoto důvodu stojí znalci Matlach a Fargaš před soudem za nepravdivý znalecký posudek.

Pominu to, že se jedná o ryze velmi odborný spor, avšak s logickým závěrem, buď skutečně zánětlivé procesy ve střevě Kláry Kramné jsou nebo nejsou. Nic mezi prostě není, zejména tím, že obě skupiny znalců své závěry fotograficky dokumentují.

Připravil jsem si pro Vás malou obrázkovou ukázku pro plné pochopení celé věci. Virtuálně si představte Václavské náměstí, které je plné osob.

Virtuálně na obou ilustračních snímcích vidíme osoby, které v našem modelovém případě budou představovat zánětlivé procesy. Na obou snímcích je zcela zřetelné, že (osob) zánětlivých procesů je velké množství.

Proti tomuto závěru brojí právě revizní posudek Nemocnice České Budějovice a.s., který konstatuje, že zánětlivé procesy přítomny nejsou a taktéž fotograficky dokumentuje snímkem.

Zde skutečně vidíme, že žádné zánětlivé procesy (osoby) skutečně přítomné nejsou. Jenže nastává zásadní problém této fotografie, a to, že se jedná o fotografii zcela jiného náměstí, kdy nikdo neví, co je to za náměstí a kde se v kauze Petra Kramného taková fotografie vůbec vzala.

Z výpovědi znalců před soudem dokonce zaznívá závěr, že fotografie revizních znalců (náměst - obrázek 3), kterou si pořídili a kterou argumentují, že se ve střevech nenachází zánětlivé procesy, pochází ze zcela jiného případu, než je případ Petra Kramného.

Bohužel to není poprvé....

Již v průběhu hlavního líčení s Petrem Kramným se znalci Smatanová a Dokupil snažili "podstrčit" soudkyni Gilové fotografie srdcí Moniky a Kláry Kramných, kterými měl údajně procházet elektrický proud.


Jenže bylo zjištěno, že se jedná o snímek jednoho a toho samého srdce, které dle výpovědi znalců Smatanové a Dokoupila před orgány Policie ČR omylem při fotografování vložili do stejné složky, omylem vložili do mikroskopu zrcadlově obráceně a omylem v úhlu 8 stupňů. Celé odborné stanovisko tohoto padělku naleznete zde: https://1url.cz/qMQDw

Po této neuvěřitelné zkušenosti, obžalovaní znalci Matlach a Fargaš požádali o odborné stanovisko přední české kapacity, zda obrázky zánětlivých procesů jsou totožné. A skutečně takové persony jako je Prof. MUDr. Pavel Dundr Ph.D., Doc. MUDr. Radoslav Matěj Ph.D. a Prof. Václav Mandys, CSc. konstatují ve věci obrázků se zánětlivými procesy (náměstí), že se nejedná o shodné snímky. Ač to zní zcela neuvěřitelně, je to jeden z dalších naprostých excesů v trestní věci Petra Kramného.

Je to jen jeden z těžko uvěřitelných střípků 7 hodin trvajícího maratónu v jednací síni Okresního soudu v Ostravě.
Jsem si zcela jist, že překvapení s obrázky není poslední a myslím, že to horší ještě teprve přijde, ale my nesmíme ani naznačovat.

Celý případ Petra Kramného je naprosto těžko uvěřitelným selháním celého justičního systému a čím více podobných nuancí vyplývá na povrch, tím je zcela a to i pro laickou veřejnost dostatečně zřejmé, že se jedná o největší justiční zločin v novodobých dějinách České republiky.

Vítejte v právním státě

Autor: Vašek Peričevič | úterý 29.1.2019 15:53 | karma článku: 38.96 | přečteno: 3308x

Další články blogera

Vašek Peričevič

Jmenovací dekret předsedy KS v Brně - pochybnosti

Na základě tiskové zprávy Kanceláře prezidenta republiky (dále jen KPR) ze dne 12. října 2021 jmenoval prezident republiky Miloš Zeman, na základě návrhu ministryně spravedlnosti, JUDr. Milana Čečotku, předsedou Krajského soudu

10.11.2021 v 10:04 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 130 | Diskuse

Vašek Peričevič

Robert Templ – česká justice a trest smrti

Ve čtvrtek 14. 10. 2021 Vrchní soud v Praze definitivně potvrdil rozsudek Krajského soudu v Plzni z roku 2007, kterým byl Robert Templ zproštěn obžaloby z dvojnásobné vraždy z roku 2001.

16.10.2021 v 23:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 161 | Diskuse

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 6.84 | Přečteno: 98 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.97 | Přečteno: 561 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 929 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.67 | Přečteno: 941 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse
Počet článků 42 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2134

Jsem místopředseda Spolku Šalamoun, který se od roku 1993 snaží poukazovat na pochybení české justice a to v konkrétních případech a lidských osudech.

 
Spolek Šalamoun se zabýval od roku 1993 tisíce případy, kdy v řadě případů se nám justiční pochybení podařilo zvrátit, či v řadě případů dosáhnout např. milosti prezidenta republiky.


Od roku 2015 se velmi intenzivně mj. zabývám kauzou Petra Kramného, která není žádným justičním omylem, ale krystalickým justičním zločinem, který nemá obdoby.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...