Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Petr Kramný: Když opisují studenti, přijdou o diplom, když opisuji ministři podají demisi

Pokud ale opisují soudci Krajského soudu v Ostravě, Vrchního soudu v Olomouci a dokonce Nejvyššího soudu ČR, nestane se vůbec NIC. Nejhorší je, že opisují věty, které Petr Kramný nikdy neřekl a tyto věty jsou pilířem rozsudku  

Zajímavá paralela je v dnešní zprávě, že Univerzita Karlova odebrala dva magisterské tituly za opisování v diplomových pracích. Nelze nezmínit vyjádření rektora Tomáše Zímy :"„Věřím, že je to varovný signál pro ty, kteří chtějí podvádět. Je to ukázka také toho, že hodláme v těchto ohledech jednat nekompromisně,"zdroj"
Případ nejsledovanějšího českého vězně Petra Kramného má s opisováním mnoho společného. Mezi tzv.ucelený řetězec nepřímých důkazů v této trestní věci patři tzv. odposlechy.  Z desítek hodin odposlechů, pořídil v demokratickém právním státě (viz článek 1 Ústavy České republiky) příslušník Policie České republiky kpt. Alois Kubiena dne 6.10.2014 tzv. protokol k odposlechu, který je "sumářem" obsahu těchto hovorů od 3.9.2013 do 17.2.2014.
Jedním z těchto záznamů je i odposlech ze dne 22.11.2013 v čase 17:48:52 a v délce 00:32:23 kde v rozhovoru své tetě sděluje, " že mu to všechno vyšlo i v tom Egyptě"  (Originál přepisu tohoto hovoru v rámci objektivity zveřejňujeme a naleznete ho zde)
Tuto větu použije Krajský soud, ve svém rozsudku,  jako jeden z argumentů o vině Petra Kramného. a to na straně 32 v prvním odstavci větou " V tomto hovoru z jeho úst přímo zaznívá, že on cítí, že bude ten vysmátý a bude se mít dobře, že mu všechno vyšlo, i v tom Egyptě." zdroj:Této věty se chytají média např. děti z Blesku titulkem " Petr Kramný je VINEN! V Egyptě mi všechno vyšlo. Budu vysmátý, chlubil se tetě" zdroj:

Ve své přezkumné činnost nota bene u vyjimečného trestu odnětí svobody uchopil Vrchní soud v Olomouci a soudruzi soudci (zdroj) tak precizně, že v rozsudku Vrchního soudu v Olomouci ze dne 1.6.2016 se na straně 137 první odstavec, "že rozhodně nelze nechat za povšimnutí.....že mu to všechno vyšlo i v tom Egyptě"  zdroj

V neméně pečlivé práci pokračovali soudruzi soudci  (zdroj)  z Nejvyššího soudu České republiky a to ve svém usnesení ze dne 16.3.2017 opisují " Soudy dále nepřehlédly, že v rozhovoru ze dne 22. 11. 2013 sdělil obviněný své tetě V. D. že on cítí, že bude ten vysmátý a bude se mít dobře, že mu všechno vyšlo i v tom Egyptě (č. l. 2086). 
Pokud dosud netušíte jakou souvislost to má s opisováním, tak velmi jednoduchou. Všichni soudruzi soudci (všichni soudci v trestní věci Petra Kramného jsou bývalí členové KSČ, tedy strany, která nechala povraždit elitu tohoto národa (zdroj) opisují větu " že mu to všechno vyšlo i v tom Egyptě" z přepisu odposlechů policisty Aloise Kubieny.
Policista Alois Kubiena, který byl za svou práci v případu Petra Kramného dokonce oceněn a dostal diplom, dárkovou tašku, a možná finanční odměnu, totiž chtěl tak moc toho Kramného dostat, že si větu "mu to všechno vyšlo i v tom Egyptě" prostě vymyslel, protože Petr Kramný ji nikdy NEŘEKL.

Jsme tedy konečně u toho opisovaní, větu kterou Petr Kramný NIKDY NEŘEKL následně opisují soudci Krajského soudu v Ostravě, Vrchního soudu v Olomouci a konečně Nejvyššího soudu České republiky.
Možná se oprávněně zeptáte jak se to dá dokázat? Odpověď je ještě jednodušší. Se souhlasem Petra Kramného a jeho tety V.D uveřejňujeme celý inkriminovaný záznam hovoru ze dne  22.11.2013 v čase 17:48:52 a velmi jednoduše se můžete přesvědčit zda tam opisovanou větu "mi to všechno vyšlo i v tom Egyptě" na vlastní uši uslyšíte.
V rozsudku nad Petrem Kramným se dočtete i o dalších odposleších, které soudy citují a možná se oprávněně ptáte, zda i další odposlechy, které soudy opisují, jsou také zfalšovány?
Odpověď je opět předvídatelná v trestní věci Petra Kramného je falšování a následně opisovaní natolik běžná věc a natolik typická pro toto trestní řízení, že si jejich autor, příslušník Policie České republiky v demokratickém právním státě vysloužil podnět pro zahájení trestní řízení, který naleznete ZDEDokud česká veřejnost nepochopí, že případ Petra Kramného dnes vůbec není o Petru Kramném, ale o zachování alespoň základních principů právního státu, budou soudruzi soudci (zdroj) opisovat naprosto beztrestně i nadále a nikdo nebude postižen na rozdíl od studentů nebo ex ministrů.
Opisování v trestní věci Petra Kramného má za následek vyjímečný trest a cenu lidské života člověka v trvání 28 let.
Opravdu se příběh Petra Kramného nemůže stát také Vám?
 

 

 

 

 

Autor: Vašek Peričevič | pátek 2.11.2018 19:03 | karma článku: 26,89 | přečteno: 1311x
  • Další články autora

Vašek Peričevič

Jmenovací dekret předsedy KS v Brně - pochybnosti

Na základě tiskové zprávy Kanceláře prezidenta republiky (dále jen KPR) ze dne 12. října 2021 jmenoval prezident republiky Miloš Zeman, na základě návrhu ministryně spravedlnosti, JUDr. Milana Čečotku, předsedou Krajského soudu

10.11.2021 v 10:04 | Karma: 0 | Přečteno: 134x | Diskuse| Občanské aktivity

Vašek Peričevič

Robert Templ – česká justice a trest smrti

Ve čtvrtek 14. 10. 2021 Vrchní soud v Praze definitivně potvrdil rozsudek Krajského soudu v Plzni z roku 2007, kterým byl Robert Templ zproštěn obžaloby z dvojnásobné vraždy z roku 2001.

16.10.2021 v 23:17 | Karma: 0 | Přečteno: 166x | Diskuse| Občanské aktivity

Vašek Peričevič

Výzva poškozeným Karla Jaroše

Hledáme osoby, podnikajicí fyzické či právnické subjekty, které přišly do styku s panem Karlem Jarošem, IČ 41984731

9.4.2021 v 21:26 | Karma: 3,13 | Přečteno: 160x | Diskuse| Občanské aktivity

Vašek Peričevič

Šmejdi, vinklář Karel Jaroš a Justiční servis z.s.

V souvislosti s "údajnou kauzou" bývalého soudce Vrchního soudu v Praze, JUDr. Zdeňka Sováka se zejména na sociální síti Facebook začal realizovat nový subjekt a to Justiční servis z.s.

14.2.2021 v 21:30 | Karma: 0 | Přečteno: 148x | Diskuse| Občanské aktivity

Vašek Peričevič

Kauza Kramný - chapadla ostravské chobotnice, nové šokující zjištění.

Kdo sledujete největší justiční zločin v novodobých dějinách ČR - kauzu Petra Kramného - víte, že základním stavebním pilířem odsuzujícího rozsudku je znalecký posudek oddělení soudního lékařství, Nemocnice České Budějovice a.s.

20.10.2020 v 9:43 | Karma: 13,55 | Přečteno: 580x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

OBRAZEM: Jako kolonie na Marsu. Prach ze Sahary zbarvil Athény do oranžova

24. dubna 2024  12:07

Obloha nad jižním Řeckem se zbarvila do oranžova. Akropoli a další athénské památky zahalila v...

Policie rozbila gang falešných bankéřů. Volali z Ukrajiny, obrali stovky důvěřivců

24. dubna 2024  12:03

Královéhradečtí policisté rozkryli organizovanou skupinu, která má na svědomí podvody tzv....

Nové centrum pomůže rodinám se vzácným onemocněním. Inspirace přišla z Norska

24. dubna 2024  11:45

Psychologickou a sociální podporu nabízí pacientům se vzácným onemocněním a jejich rodinám první...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2046x
Jsem místopředseda Spolku Šalamoun, který se od roku 1993 snaží poukazovat na pochybení české justice a to v konkrétních případech a lidských osudech.

 
Spolek Šalamoun se zabýval od roku 1993 tisíce případy, kdy v řadě případů se nám justiční pochybení podařilo zvrátit, či v řadě případů dosáhnout např. milosti prezidenta republiky.


Od roku 2015 se velmi intenzivně mj. zabývám kauzou Petra Kramného, která není žádným justičním omylem, ale krystalickým justičním zločinem, který nemá obdoby.

Seznam rubrik