Vašek Peričevič

Petr Kramný vinen či nevinen? II.

19. 07. 2017 21:00:39
Jiný pohled na trestní věc Petra Kramného, aneb stačí rozsudek k tomu, aby si někdo udělal názor podložený fakty, protože podle "ksichtu" nelze soudit....paní Müllerová http://marcelamullerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=612487

Trestní věc Petra Kramného je v řadě faktorů skutečně unikátní a nepochybně vejde do dějin jak kriminalistiky, tak zejména justice, zásadní otázka je v jakém světle?

Příběh Petra Kramného je příběh "obyčejného" údržbáře, který 6 dní v týdnu chodil na 12 hodin do práce. Petr Kramný není politik, herec, fotbalista, podnikatel, příjemce dotací z EU, či jinak známá osoba.

Z mého pohledu je kauza Petra Kramného unikátní v těchto základních bodech :

1. Petr Kramný je dle otevřených zdrojů první, kdo chtěl spáchat rozšířenou sebevraždu elektrickým proudem.

2.Petr Kramný je podle otevřených zdrojů první komu se podle nálezových okolností hotelového pokoje 6343 Titanic Palace podařilo zabít "dva lidi" jednou ranou elektrickým proudem 220V.

3. Dle mého žádný obžalovaný dosud nebyl vystaven takovému mediálnímu lynči a předem odsouzen.

4.Nepamatuji, že by některý advokát byl vystaven takové dehonestaci a urážkám, jenom proto, že dělá svojí práci, jako skvělá JUDr. Jana Rejžková.

5.Nepamatuji, že by tolik laické veřejnosti bez sebemenší znalosti spisového materiálu vedlo vlastní vyšetřování.

6. Nepamatuji na tak kategoricky rozdílné závěry znalců v Egyptě a v České republice.

Budu Vás postupně seznamovat s objektivním stavem ve věci a poukazovat na řadu, dle našeho názoru zcela zásadních nesrovnalostí, které po 3 letech práce na trestní věci Petra Kramného vidím. Cílem je poodhalit některé zcela neznáme skutečnosti z celé trestní věci Petra Kramného.

Skutečnost, že nejsem v žádném vztahu s Petrem Kramným, ani jeho rodinnou a ani obhájkyní mi dává nezaujatý pohled na věc, který je ovlivněn jen jedním faktorem a to právem na spravedlivý proces.

Autor: Vašek Peričevič | karma: 30.63 | přečteno: 2189 ×
Poslední články autora